Aktiviteter

February

Dalarna Femund Forkörarforening
Hvert andre år passerer Dalarna Femund Forkörarforening med hester og sleder Elgå, fra Drevdagen til Røros for å delta i Rørosmartnan, som alltid åpner på tirsdag den tredje uken i februar hvert år. De ankommer tidsriktig antrukket i klær fra 150 år tilbake, med ditto last på sledene. En historisk reise til minne om tidligere tiders transport av varer mellom Falun og Røros, ofte over veiløse områder vinterstid. Gamle skysstasjoner våkner til liv, og ofte kvitterer hestefolket med sang og musikk ved egne spillemenn.
Femund Fjellstue sponsorer hestekjørene med deilig frokost før siste etappe til Røros.

Mars og April

Flyplass i Elgå
Når isen på Femund er sterk nok, brøytes det rullebane for fly. I samarbeid med Norges Luftsportsforbund www.nlf.no åpnes det for at flyvere kan komme til Elgå. Femund Fjellstue inviterer til 'fly inn' gudstjeneste ved flyprest Thomas Midtsund, GAP-kurs og servering i hyggelig felleskap med andre flygere. Alle er varmt velkommen! Les også Flyplass Elgå

September

Viltaften
Hver første lørdag i september avholdes vår årlige VILTAFTEN. Rolf Eriksen lager da til ulike retter av elg, rein, bjørn, tiur, rype og mye annet, samt vill fisk med godt tilbehør, desserter og kaker! Her har vi gjester fra Bergen i vest, Stockholm i øst, Sarpsborg i syd, og Trondheim i nord! Husk, at bord og overnatting må bestilles i god tid! Det er alltid tilbud på weekend opphold den helgen.

I løpet av året avholder vi også spesielle arrangementer fra kurs, selskaper, kunst utstillinger m.m. Se hjemmesidene for informasjon.