Hotell

Femund Fjellstue har en hjemmekoselig atmosfære og vi tilbyr god service. Femund Fjellstue er restaurert i flere etapper, og alle rom fremstår ulike hverandre. De er store og har en intim og hyggelig stil. Vi har også restaurant, bar med alle rettigheter og TV stue. I tillegg har vi 3 nye hytter som vi også leier ut. Hver med 4 - 5 sengeplasser. Samt egen grillhytte med plass til ca 12 personer.

Ved gruppe bestillinger vil vi gjerne vite på forhånd om det er spesielle ønsker om diett. Vi kan hjelpe ved de fleste tilfeller. Hotell eier Rolf Eriksen er en chef med tradisjonelle og nye viltretter og husmannskost som sin spesialitet. Hva med reinsdyr, elg, ørret, hvitfisk fra Femunden eller laks til middag i vår restaurant? Hver morgen har vi nybakt brød på frokost buffet.

Femund Fjellstue er porten inn til Femundsmarka, en åpen stor naturpark ved grensen mellom Sverige og Norge. Du kan lese mer om dette under: Hva kan man gjøre.

På Femund Fjellstue kan du nyte fordelene av ren natur omkring deg, og returnere hjem full ladet av ny energi, nye erfaringer og gleden som kommer av å være ett med naturen.

Du er hjertelig velkommen til å være vår gjest!

PRISLISTE