Femund fjellstue

Noen tror at det å reise er noe av det mest spennende du kan gjøre i livet. I mine yngre år hadde jeg alltid elsket å reise, men tok det aldri til neste nivå hvor jeg gikk utenfor komfortsonen min. Jeg hadde alltid følt at det var så mye å utforske der ute, men tok aldri steget.

Så forandret alt seg en dag. Jeg bestemte meg for å ta en solo-tur gjennom Europa, og det viste seg å være en av de beste avgjørelsene jeg noen gang har tatt for meg selv. Det var under denne turen jeg innså hvor viktig reise er for meg.

Jeg vil nå dele lærdommene mine med andre mennesker som kanskje ikke vet hvordan det egentlig er når du går utenfor komfortsonen din og utforsker forskjellige deler av verden. Ikke vil jeg fokusere så mye på mine egne reiser og friluftsliv-turer, men heller på de praktiske tingene du bør tenke på for å gjennomføre dine egne turer på en trygg og behagelig måte.

Hvem skriver bloggen?

Blogging er min måte å uttrykke meg og dele lærdommene mine med andre som kan finne dem interessante. Det er også en måte for meg å lære mer om reise og friluftsliv selv.

Alt innholdet på bloggen kommer stort sett fra meg, men jeg kommer også til å dra god inspirasjon fra andre bloggere som har reist, opplevd, og utforsket destinasjoner over hele verden.

Hva er målene med bloggen?

Hensikten med denne reisebloggen er å inspirere andre reisende. For å vise at det er mulig å besøke et land og ha det bra, uten å bruke for mye penger. Jeg har selv lært at penger kan sette store begrensninger for våre muligheter til å utforske verden. Derfor skal jeg forsøke å dele det jeg selv har lært om det finansielle aspektet rundt reising.

I fremtiden vil jeg kanskje jobbe med hoteller og vandrerhjem, for å lage innhold som viser frem deres beste fasiliteter eller gi informasjon om hvordan du får mest mulig ut av oppholdet ditt. Jeg digger de mange overnattingsstedene som finnes – spesielt i Norge – og vil gjerne dele noen av mine favoritter!

Hvorfor bør du følge med på bloggen om reise og friluftsliv?

Dette er første gang jeg skriver ned tankene og innsiktene mine i en blogg. Jeg vet at det ikke alltid er så lett å planlegge reiser, og derfor håper jeg at du ved å følge reisebloggen får oppleve å dra til stedene du alltid har drømt om å besøke.

Jeg håper også denne bloggen vil hjelpe deg med å planlegge turene dine bedre. Enten du ønsker å dra på en kort tur eller på en lengre tur, har jeg som mål å gi litt innsikt i hvordan det er å dra på slike turer. Jeg tror at ved å lese denne reise- og friluftslivbloggen vil du være mer enn forberedt på ditt neste store eventyr! 😄